U bent hier:

Member Get Member

MEMBER GET MEMBER ACTIE


 

Beste GBSC’er,

De Member get Member actie is weer live. Vanaf vandaag kun jij helpen met het werven van nieuwe leden. Ken jij iemand die goed bij GBSC en haar studentenprogramma's past? Doe mee en maak kans op leuke prijzen!

 
Wat houdt de actie in en hoe werkt het?
 
Deel de volgende link met potentiële leden voor GBSC/GB:

Bachelorprogrammahttps://nl.surveymonkey.com/r/AanmeldenBachelorstudenten

Masterprogrammahttps://nl.surveymonkey.com/r/aanmeldenmasterstudent


In het aanmeldformulier worden de leden gevraagd door wie zij GBSC/GB hebben leren kennen en hier kunnen zij dus jouw naam opgeven. Wij noteren dit en volgend jaar kun je dus in aanmerking komen voor leuke prijzen.
 
De actievoorwaarden zijn hieronder te vinden.

Actievoorwaarden

  • Gedurende de gehele aanmeldingsprocedure kunnen huidige leden, nieuwe leden werven. De naam van het huidige lid dient benoemt te worden in het aanmeldingsformulier van de nieuwe leden en wordt door stichting Giving Back genoteerd.
  • Deze gegevens worden aan het begin van het nieuwe schooljaar aangeleverd door GB bij de penningmeester en PR-commissaris van dat jaar. Zij zullen aan de hand van een loting de prijswinnaars bekendmaken.
  • Bestuursleden van het huidige jaar zijn uitgesloten van deze actie.
  • Je zal alleen een lootje bemachtigen als het aangebrachte lid daadwerkelijk wordt aangenomen. Let dus goed op de criteria van GBSC.
  • Elk lid dat je aanbrengt en daadwerkelijk wordt aangenomen levert je 1 lootje op. Hoe meer lootjes, hoe meer kans om te winnen!
  • Een nieuw lid kan maar door 1 huidig lid worden aangedragen. Benoemt dit lid 2 namen dan zal stichting GB zelf een keuze maken wie in aanmerking komt voor een lootje.