U bent hier:

Member Get Member

MEMBER GET MEMBER ACTIE 2023


 

Beste GBSC’er,

De Member get Member actie is weer live. Vanaf vandaag kun jij helpen met het werven van nieuwe leden. Ken jij iemand die goed bij GBSC en haar studentenprogramma's past? Doe mee en maak kans op leuke prijzen!
 
Wat houdt de actie in en hoe werkt het?
Deel de volgende link met potentiële leden voor GBSC/GB:
Bachelorprogramma & Masterprogrammahttps://bit.ly/3JGFdOV

In het aanmeldformulier wordt aan het nieuwe lid gevraagd of zij via de member get member actie zijn binnengekomen, en wordt aan hen gevraagd door wie zij GBSC hebben leren kennen en hier kunnen zij dus jouw naam opgeven. Wij noteren dit en volgend jaar kun je dus in aanmerking komen voor leuke prijzen. We zullen de prijzen uitdelen door middel van een loting. Elk aangebracht lid levert jou een lootje in de loting op. Hoe meer leden je aandraagt, hoe meer kans je maakt op een prijs! Je maakt kans op de volgende prijzen:

Prijzen Member-get-member actie 2023:
De prijzen zullen worden uitgedeeld aan het begin van volgend schooljaar.

1. 1-jarig abonnement op MasterClass. (T.w.v. €200)
MasterClass is een streaming platform dat het voor iedereen mogelijk maakt om honderden videolessen te bekijken of te beluisteren die worden gegeven door meer dan 180 van 's werelds beste professionals. Videolessen zijn altijd en overal beschikbaar op je smartphone, personal computer, Apple TV en FireTV streaming mediaspelers.

2. Kies uit één van de volgende toffe prijzen! (T.w.v. max €150)
- Cursus reanimeren
- Museum tickets (2 personen)
- Canva Pro 1-jarig abonnement
- Walibi tickets (2 personen)
- Efteling tickets (2 personen)
- Karten (2 personen)
- Escape room (2 personen)
3. Een groot aanbod van nog veel meer toffe prijzen! (T.w.v. €30 p.p.)

Actievoorwaarden Member-get-member actie 2023:
• Vanaf het uitsturen van deze mail tot en met 31 mei 2023 kunnen huidige leden, nieuwe leden werven voor de member get member actie. De naam van het huidige lid dient benoemt te worden in het aanmeldingsformulier van de nieuwe leden en daarnaast dient het nieuwe lid in het aanmeldingsformulier aan te vinken dat zij via de member get member actie zijn binnengekomen. Dit alles wordt door stichting Giving Back genoteerd.
• Deze gegevens worden aan het begin van het nieuwe schooljaar aangeleverd door GB bij de PR-commissaris van dat jaar. Zij zullen aan de hand van een loting de prijswinnaars bekendmaken bij het beginfeest.
• Bestuursleden van het huidige jaar zijn uitgesloten van deze actie.
• Je zal alleen een lootje bemachtigen als het aangebrachte lid daadwerkelijk wordt aangenomen. Let dus goed op de criteria van GBSC.
• Elk lid dat je aanbrengt en daadwerkelijk wordt aangenomen levert je 1 lootje op. Hoe meer lootjes, hoe meer kans om te winnen!
• Een nieuw lid kan maar door 1 huidig lid worden aangedragen. Benoemt dit lid 2 namen dan zal stichting GB zelf een keuze maken wie in aanmerking komt voor een lootje.