U bent hier:

De GBSC Boekenclub!

12/12/2020

Lees jij ook mee?
Voor de boekenwurmen en de geïnteresseerden onder jullie. We weten dat er binnen de Giving Back Students Community vaak boeken en titels worden gedeeld onderling, dus er is besloten een club op te richten!

Dit initiatief is niet alleen voor de mensen die houden van lezen en dit consistent willen houden, maar het is ook een kans voor de mensen die graag zouden willen starten maar het lastig vinden om een leuk/goed/aansprekend boek op te pakken en te beginnen. Vaak zijn we zo vaak bezig met onze telefoon dat het lastig is om deze weg te leggen. We staan er niet bij stil hoeveel tijd wij hierop spenderen. Lezen biedt je een uitweg om de wereld om je heen even te vergeten. Het stimuleert je sociaal-emotionele ontwikkeling en helpt om even niet te denken aan school, werk en al je verantwoordelijkheden. Lezen biedt ook nieuwe inzichten, veel nuttige kennis en helpt met je persoonlijke ontwikkeling. Het is de ultieme manier om jezelf op te laden.

Wat houdt onze boekenclub precies in?
Het algemeen idee van een boekenclub is dat wij eens in de tijd bij elkaar komen om met elkaar in gesprek te gaan over een boek. Het doel hiervan is om verschillende inzichten te leren kennen en bepaalde gedachten vanuit andermans perspectief te begrijpen.
Als je een boek leest kan iemand anders hetzelfde boek op een andere manier interpreteren.
Verder is het ook een leuke activiteit om door middel van boeken met elkaar verbonden te blijven.

Waar wacht je op!
Wellicht is het nooit in je opgekomen om in je vrije tijd een boek erbij te pakken. Zie dit dan als een leuke kans om erachter te komen waarom het wel een goed idee is! Wellicht heb je er een nieuwe hobby bij en een leuke kring met mensen met dezelfde interesses. We willen je graag de mogelijkheid bieden om in groepsverband te lezen en vragen hierbij jullie input! Vul daarom deze poll in zodat wij een beter beeld kunnen krijgen van wat jullie graag zouden willen zien in de boekenclub!