U bent hier:

The NetworKing

28/10/2020

Ruim 60 GBSC-leden waren 17 september samengekomen tijdens het Networking Event in Amsterdam. Charles Ruffolo, de spreker en oprichter van Giving Back, nam ons tijdens dit event mee op een reis door de tijd. Deze reis begon bij de ouders van Charles; wie zij waren en welke normen en waarden zij Charles meegaven. Het verhaal eindigde bij ons, de GBSC-leden, met als boodschap hoe wij deze reis gaan voortzetten via Giving Back.

 Tijdens het event leerden wij hoe wij allemaal een netwerk hebben (bij onze geboorte al), waarom een netwerk belangrijk is en hoe we hier gebruik van kunnen maken. Leer je netwerk kennen, zodat je weet wat je eraan hebt. Door je netwerk slim in te zetten, kunnen er nog eens werelden voor je open gaan. Om mij heen zag ik pupillen groter worden van enthousiasme. De gehele avond verliep op een interactieve manier. Tijdens zijn verhaal, stelde Charles veel vragen

Voor je het weet had je de microfoon voor je gezicht. Het enthousiasme werd alleen maar groter. Steeds meer jongeren kropen uit hun schulp en begonnen zelf ook vragen te stellen. Al met al, was het een hele leuke, leerzame en inspirerende avond. Ik ben dankbaar dat ik erbij mocht zijn.

Latisha Boor, GBSC lid